(Na)scholing Vertrouwenspersoon Integriteitkwesties

Geaccrediteerd door de LVV

Inhoud:

Een medewerker die een integriteitsschending wil melden of met een moreel vraagstuk worstelt kan terecht bij een vertrouwenspersoon integriteit. Tijdens de opleiding wordt dan aan deze twee aandachtsgebieden aandacht besteed: Integriteitsschendingen en hoe om te gaan met morele vraagstukken. De opleiding werkt vanuit een duidelijke visie op hoe een integere organisatie is ingericht. Vanuit die visie leert een vertrouwenspersoon Integriteit hoe de medewerkers op een professionele wijze te ondersteunen bij vaak complexe vraagstukken en bij informele en formele trajecten (meldingen). De opleiding besteedt aandacht aan theoretische onderbouwing gericht op de praktijk en toepassen van deze kennis. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van morele kwesties, het bespreken en oefenen van praktische casuïstiek. Daarnaast voert de deelnemer tussen de opleidingsdagen praktische projecten uit.

Deze (na)scholing van twee dagen is zowel afzonderlijk te volgen als zeer goed te combineren met onze basisopleiding vertrouwenspersoon Ongewenst Gedrag.

Praktische informatie:

Duur van de opleiding: 2 losse dagen (4 dagdelen)

Data: 9 of 17 oktober en 6 of 12 november 2017
Locatie: Millenniumtoren Radarweg 29 1043 NX, AMSTERDAM
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12 personen

Kosten: € 850, – per persoon (Vrijgesteld van BTW)

Vereiste vooropleiding: bij voorkeur HBO werk en denkniveau, minimaal MBO plus. Dit zal zo nodig via een telefonische intake met de deelnemer worden besproken.

 

Contact?

Heeft u interesse in een opleiding of training van Governance & Integrity of wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent opleidingen? Vult u dan hieronder het formulier in en dan nemen we binnen 5 werkdagen contact met u op. Voor dringendere vragen of interesse kunt u ook telefonisch terecht bij ons secretariaat op 088 7000 400.

* Naam

* E-mailadres

* Organisatie

* Telefoonnummer

Opleiding

Vraag/opmerking

Neem tekst over
captcha

Contact

Secretariaat
tel: 088 7000400 (bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur)
mail: secretariaat@gi-nederland.com

Integriteitskwestie

Bij sprake van een dringende integriteitskwestie ondersteunen we u graag met direct advies. Download onze factsheet noodhulp en neem contact op met het secretariaat.