(Na)scholing Vertrouwenspersoon Integriteitkwesties

(geaccrediteerd nascholingsprogramma)

 

Een medewerker die een integriteitsschending wil melden of met een moreel vraagstuk worstelt kan terecht bij een vertrouwenspersoon integriteit.

De opleiding werkt vanuit een duidelijke visie op hoe een integere organisatie is ingericht. Vanuit die visie leert een vertrouwenspersoon Integriteit hoe de vertrouwenspersoon zelf met vraagstukken die voortvloeien uit het vertrouwenswerk kan omgaan – individueel of in intervisieverband. De medewerkers op een professionele wijze te ondersteunen bij enerzijds complexe vraagstukken (dilemma’s rondom integriteit) en anderzijds bij meldingen van vermoedelijke integriteitsschendingen. De opleiding bestaat op beide gebieden uit theorie en de praktische toepassing daarvan.

Deze (na)scholing van twee dagen is zowel afzonderlijk te volgen als zeer goed te combineren met een opleiding vertrouwenspersoon Ongewenst Gedrag. Governance & Integrity heeft op dat gebied een samenwerking met Centrum Vertrouwenspersonen Plus.

Praktische informatie:

Duur van de opleiding: 2 losse dagen (4 dagdelen)

Data: Nader overeen te komen. Governance & Integrity geeft ongeveer twee opleidingen per jaar bij voldoende inschrijvingen.

Locatie: Millenniumtoren Radarweg 29 1043 NX, AMSTERDAM
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12 personen

Kosten: € 850, – per persoon (Vrijgesteld van BTW)

Vereiste vooropleiding: bij voorkeur HBO werk en denkniveau, minimaal MBO plus. Dit zal zo nodig via een telefonische intake met de deelnemer worden besproken.

De deelnemers ontvangen na afronding van de nascholing een certificaat van deelname.

 

Contact?

Heeft u interesse in een opleiding of training van Governance & Integrity of wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent opleidingen? Vult u dan hieronder het formulier in en dan nemen we binnen 5 werkdagen contact met u op. Voor dringendere vragen of interesse kunt u ook telefonisch terecht bij ons secretariaat op 088 7000 400.

* Naam

* E-mailadres

* Organisatie

* Telefoonnummer

Opleiding

Vraag/opmerking

Neem tekst over
captcha

Contact

Secretariaat
tel: 088 7000400 (bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur)
mail: secretariaat@gi-nederland.com

Integriteitskwestie

Bij sprake van een dringende integriteitskwestie ondersteunen we u graag met direct advies. Download onze factsheet noodhulp en neem contact op met het secretariaat.