De Integriteitsfunctionaris

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die binnen een organisatie belast zijn met het ontwikkelen en uitvoeren van integriteitsbeleid. Deelnemers verdiepen hun inzicht in de werking van alle onderdelen van het integriteitssysteem. Zij kunnen adviseren ten aanzien van het inrichten van zowel een zorgvuldige handhavingspraktijk als een goed werkend moreel leerproces.

De helft van de opleiding bestaat uit interactieve colleges. Deze worden verzorgd door hoogleraren en gespecialiseerde docenten, die in de voorhoede staan van het integriteitsdebat. De andere helft van de opleiding bestaat uit workshops, praktische oefeningen en action learning. Met name in het praktische deel kunnen deelnemers werken aan kwesties die binnen hun eigen organisatie urgent zijn.

Aantal contactdagen: 18 (d.w.z. 10 voor de basis en 8 voor verdieping)
Frequentie: ongeveer 1x per 2 weken
Startperiode (bij voldoende aanmeldingen): voorjaar 2016
Locatie: nader te bepalen
Min. aantal deelnemers per groep: 15

Contact?

Heeft u interesse in een opleiding of training van Governance & Integrity of wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent opleidingen? Vult u dan hieronder het formulier in en dan nemen we binnen 5 werkdagen contact met u op. Voor dringendere vragen of interesse kunt u ook telefonisch terecht bij ons secretariaat op 088 7000 400.

* Naam

* E-mailadres

* Organisatie

* Telefoonnummer

Opleiding

Vraag/opmerking

Neem tekst over
captcha

 

Contact

Secretariaat
tel: 088 7000400 (bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur)
mail: secretariaat@gi-nederland.com

Integriteitskwestie

Bij sprake van een dringende integriteitskwestie ondersteunen we u graag met direct advies. Download onze factsheet noodhulp en neem contact op met het secretariaat.